Yleinen

Lapsista…

05.10.2011, johnu83johanna

Tytön tarhasta sitten eilen soitettiin että hänet on jouduttu viemään lääkäriin kesken päivän. No siinä sydän kurkussa sain soperrettua kysymyksen miksi ja sain selville että tämä oli työntänyt kiven nenäänsä ja sitä olivat poistamassa. Pelästyttivät siis vallan vaikka aihe ei ollut tuon pahempi. Aiemmin vaan on sattunut siellä muutakin, joten olin aivan kauhuissani ennen kuin kuulin soiton oikean syyn. hmph. Ja juu, tyttö oli kuulemma oikein reipas jne. Onhan tuo kaksi vuotta vielä kovin pieni aika kehittyä, mutta oikeasti jo luulin että tuollaisilta typeryyksiltä säästyttiin hänen kohdallaan… näköjään ei.

Hän muuten toivotti minulle hyvää tarhapäivää tänäaamuna hellyyttävästi muistamatta että kaikki ei sitä päiväänsä eri tarhoissa vietä, vaan meillä isommilla ihmisillä saattanee päivään liittyä jokin muu aktiviteetti.

Pojan tarhapaikasta ei vieläkään ole kuulunut mitään… Alan jo huolestumaan. No, pojan hoitajan kanssa tästä keskusteltiin ja hän sanoi jatkavansa, jos poika ei pääse samaan tarhaan kuin tyttö tai ei vielä saa tarhapaikkaa ollenkaan. Kiitos siis hänelle! 🙂

On muuten jännä miten vaihtelee eroahdistus paikasta ja seurasta riippuen. Kun ekat viikot syksyllä tyttö huusi minun perään tarhaan jätettäessä kuin olisi joutunut kamalimpaan paikkaan ikinä ja vielä yksin, sitten kävikin niin että sai ihanan kaverin tai kaksi sieltä itselleen ja nyt heiluttaa minulle kuin sanoakseen ”mene vaan, kunhan heti lähdet” eli jotenkin vain huiskaisee kun kaverit on sen hetken tärkeämpi juttu. Koskahan tulee aika kun ei voisi äidin seura enää vähempää kiinnostaa.

Pojalla sama juttu pienemmässä mittakaavassa, kun oikeasti on tosi kiinni mussa, mutta toisinaan hoitajan seurakin on kivaa.

Huomenna sitten tentitään kemia. Luin tänään noin 80 sivua aihetta englanniksi ja ei voisi kyllä hetkeen nyt aihe kiinnostaa niin yliannos sitä tuossa oli. :burn:

Kohta alkaa niin kiireiset ajat, että jo nyt pelottaa miten sitä tulee jaksamaan kun on tuo perheenpyöritys ja kotihommat ym. tuossa ohessa. Saas nähdä.

Eipä kai sitten muuta tällä kertaa… Iloista syksynalkua kaikille!

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *