Yleinen

Elämää

08.10.2011, johnu83johanna

Kyllä voi väsyttää. Eikä ole edes kunnon syytä sille. Tytär pistää paikkaa remonttiin ja poika itkeskelee flunssaansa ja itse tahtoisin vaan käpertyä peittoon ihanaan uneen, mutta tietenkään ei voi.

Päätin tehostaa laiharia kaloritarkkailulla ja ihan jees menee. Kun pääsisi vielä liikkumaan mutten löydä avaimiani mistään ja mies on töissä, ei voida lähteä mihinkään.

Alkoi analyyttinen kemia ja katselin juuri sen kirjaa, niin ei paljoa naurata… Ihan pikkuruista tekstiä sivut täynnä harmaalla, paksumpi kuin puhelinluettelo, muuten samaa kokoluokkaa… :burn: Ihanaa, kerrassaan ihanaa… Noh, on sentään mielenkiintoinen aihe.

Puhuvatko kaksivuotiaat väärillä konsonanteilla, vai on tuo tyttö perinyt mun tämän lukihäikän? Esim kiipeillä on hänen suustaan piikeillä ym. Ymmärtää kyllä kun muut sanoo oikein. Pohdittavaa siis, täytynee kysyä neuvolassa…

Oon myös taasen alkanut tehdä noita kädettimiä (irtohihan tapaisia) noiden jälkien peittämiseksi. Tosi nättejä lankoja nykyisin, nyt on neljää eri väriä puroa ostettuna useita keriä. Eli nämä:

, ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *