Yleinen

Arjen ihmeitä

11.10.2011, johnu83johanna

Yhden lehden pääkirjoituksessa oli muisteloita lapsuusajoilta kun pukeuduttiin äidin vaatteisiin ja meikkeihin ym. Miksei meillä ollut näin? Äiti ei juuri meikannut ja vaatteetkin sai ihan itse pitää, korkokenkiä hän ei käyttänyt, mutta koruja onneksi haali, joten niitä kokeilin. No nyt on monta settiä kalevalakoruja, jotka ei siis ole mistään halvimmasta päästä, mutta tykkään niiden jykevyydestä. Mutta nyt vasta oman lapsen ja tiettyjen kauppojen myötä olen päässyt tuosta koruttomasta pukeutumistyylistä ja kengättömyydestä, mitä jo äitini viljeli. Opitaanko nämä asiat jo lapsuudessa? No, ainakin oma tyttöni kulkee korkokengilläni ja pukeutuu kaikkeen prameaan mitä itselleni olen haalinut..

Aah, pian alkaa syysloma, enää kaksi päivää (kuka niitä on laskeskellut? minäkö ja kauanko?), laivamatkan varmuus vaan horjuu kun mies onkin töissä osan viikosta eikä tiedetä koska päästään. Tahdon silti että se toteutuu, sillä oikeasti jokin irtiotto on tarpeen koska on tää arki kuitenkin sen verran uuvuttavaa ja pahempaa on vielä edessä kun pojan hoitaja jää ja hänelläkin alkaa tarha. Sillon hoidan käytännössä kolmen ihmisen elämän pyörityksen yksin (minä+2 lasta). Aamut on niitä pahimpia ja mietittiin jo että muutettaisiin päiväkodin viereen että helpottaa kummasti. Katsotaan…

Olen hiukan luovinut joidenkin kurssien läsnäolon kanssa ja nyt se kostautuu kun joudun korvaavia tehtäviä tekemään, (prkl). Siis onhan minulla tuo lääkärintodistus, mutta se vain antaa lisää aikaa ei minkäänlaista helpotusta muuten… Kyse ei siis ole mitenkään henkeäsalpaavan tärkeistä hommista, mutta kaikki on silti pakko suorittaa ennen arvosanaa. Labrakursseilla varsinkin kun joutuu sitten kesällä hommiin jos joskus joutuu oleen pois, niin ei paljon naurata. Sitä sitten ollaan kesäkuussa labrassa kun muut terassilla, jollen nyt oikeasti ala oleen aina paikalla. Muuten, vihdoin hommasin sen oikean labratakin. Edellisen kun jätin koululle sillon kun tuli kiire jättää insinööriopinnot taakse ja en sitten ole viitsinyt sen perään kysellä, niin tämä nyt on siis labratakki nro 2. Ihanan virallinen olo kun taas saa sen päälleen.

Aiempia vaateostoksia, kohta onkin jo vaatekaappi kokonaan uusittu:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *