Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Kiireistä näpyttelyä.

25.09.2011, johnu83johanna

Ihan käsittämätön määrä tekemistä, kun tarkastelin koska pitäisi noiden opintojen eriasteisten isompien töiden olla valmis. No, ensi ja seuraavalla viikolla kaikki. Että näin meillä mikä tietysti lohduttaa kun ei ole aloittanutkaan. No, pojan hoitaja oli vapaana ja pääsy ylimääräistä tehtävää suorittamaan eli lapsia katsomaan tuohon minun selän taakse, kun tässä koneella olen. Se siitä vapaasta viikonlopusta ja leivonnaisista ym.

Nyt on tehty kolmen artikkelin referaatit (juu aiheena kemia, joten aikas tieteellistä tekstiä). Ei selvästikään ole kirjallisia meriittejä hakemassa nuo kirjoittajat muulta kuin alan ihmisiltä (näkyyköhän tuo lehti edes muille? tiedä häntä), sillä oli niin tankeropunkeropankero-kieltä että ärsytti. Tieteelliset termit oli lisätty kaikkeen  muka maalliseen ja lopputulos oli tämä.

Nyt on kirjoitettu yhteensä n. viisi sivua tieteellistä tekstiä ja luettu x-määrä aineistoa siihen. Mulla kun vielä on tämä kaksisormitaktiikka ja lukihäikkää, niin hyvä meno tosiaan… Eli pari hommaa tehty ja nyt on sitten edessä itse tentit, joihin olen vasta jotain vilkaissut, paitsi tietysti tehtävät tehnyt. Vatsahaava?

Musta tuntuu nyt just tältä:

Riennettävä tekemään taas muuta, pesukoneetkin tuolla pyörii, kuivausrumpu samoin, ruoka tulossa ja hoitaja varoittelee että hänellä on omakin elämä O.o, joten kirjojen pariin. Ensiviikkoon taasen!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *